Trevligt på Fair Enough

Efter att ha besökt Fair Enough två år i rad kan jag bara säga att det är den trevligaste frilufsmässan som finns. Här kommer några aptitretare inför kommande video-rapportering.
Av Martin Nordesjö

Intressant nog är ju Fair Enough inte ens en mässa, utan ett affärsjippo parat med vad som bara kan beskrivas som en årlig fest för den svenska friluftsbranschen (åtminstone den del som säljer sina grejer via Getout). Det är mer regel än undantag att folk i friluftsföretagens ledning står och visar upp sina prylar som glada torgförsäljare.

Glädjande nog har det hänt en hel del i Getouts lättpackningssortiment sedan förra året. Granite Gear har funnits i sortimentet ett tag nu, och precis i tid till Fair Enough fixade Granitbiten hem Golites tält, sovsäckar och ryggsäckar.


Jörgen höll sitt 3-för-3-föredrag i 3 dagar, med viss hjälp från mig. Vi klämde en del på nya och gamla prylar, pratade med nya och gamla branschkontakter och träffade till och med internet-dejter från Utsidan i smyguppslagna hybridtält bakom en vedstapel.
Vi tänke att vi skulle rapportera med filmer den här gången. Så det är bara att hoppas att mina tre småbarn sover som de ska på kvällarna så att jag kan sätta mig och klippa film.

Mer kommer alltså...

Comments

  1. Hur går det med filmerna? Har inte barnen somnat ännu? ;-)

    ReplyDelete
  2. Jaoo... problemet är att när alla tre råkar sova samtidigt vill man ju sova själv. Att ha tre barn under två år minimerar effektivare än jag trodde de tillfällen man kan sitta ner och redigera film...

    Men jag får väl göra det på jobbet istället :)

    ReplyDelete

Post a Comment