To Getout is Fair Enough - eller Fjäderlätt i Bodafors

Evenemang För fjärde året i rad släpper Getout i Bodafors lös det mesta som skådas kan av friluftsprylar på sin mässa Fair Enough. Fredag till söndag 24-27 april kommer gräddan av svenska tillverkare och importörer att vara på plats i Småland.
Av Jörgen Johansson

Den största nyheten för lättpackare är väl att stora delar av Golites mest intressanta sortiment kommer att finnas på plats. Ett stort antal ryggsäckar med Ion och Jam2 som de lättaste alternativen kommer att finnas för kläm och köp. Men dessutom tar Getout in en hel del av Golites nya tältsortiment, där några verkligt lätta varianter går att leta fram.


Naturligtvis blir det också intressanta föredrag med Svante Lysén och Lars Fält som de mera namnkunniga.

Fjäderlätt är naturligtvis på plats för att vara ställföreträdande klämmare och utfrågare för alla som inte kan ta sig till Bodafors den här helgen. Vi kommer att leta nya, lätta prylar och efterfråga nya, lätta prylar i sedvanlig ordning. Martin och jag har en programpunkt om det flexibla sätt att minska packvikten och ändå kunna behålla en eller annan tung favorit som våra läsare känner under beteckningen "3 för 3". Alltså att de tre stora, skydd, sova och bära, skall väga maximalt tre kilo. Getouts sortiment ger nästan oändliga kombinationsmöjligheter inom den ramen.

Alla vänner av lättpackning, och även ovänner, är välkomma att knacka på vid Vildmarksbibliotekets bord, där Fjäderlätt kommer att hålla till en stor del av tiden.

Gå till Getouts hemsida för mer information om Fair Enough.

Comments