Prylintryck: Vad menar vi med det?

Prylintryck Vi på Fjäderlätt är ju några entusiaster som driver den här webbsidan på de lediga stunder vi sällan har. Detta gör det i praktiken omöjligt för oss att bedriva regelrätta och seriösa produkttester av det slag vi skulle vilja. Och därmed har vi valt att inte kalla det vi ägnar oss åt för ”tester”.
Av Jörgen Johansson

På Backpackinglight.com finner man genomarbetade produkttester av det slag vi gärna skulle vilja ha tid och råd att jobba med. Men detta är omöjligt i nuläget. Vi väljer därför att ha en mer anspråkslös rubrik på de artiklar där vi sammanfattar vår uppfattning om olika produkter som vi använt. Vi kommer fortsättningsvis att kalla dessa artiklar "Prylintryck".

Det betyder att det vi skriver om är våra högst personliga intryck efter att ha använt vissa produkter i större eller mindre omfattning. Vilken omfattning det handlar om kommer vi att redovisa i artiklarna. Men räkna inte med att vi har testat dem i alla väder och under alla årstider eller gjort systematiska jämförelser mellan olika varianter på regnjackor, ryggsäckar eller vad det kan vara.

Ta därför det vi skriver med en nypa salt. Vi hävdar inte att vår uppfattning är ovedersägliga fakta eller vetenskapligt baserad. Den är helt enkelt en redovisning av våra intryck av olika lätta prylar. Men vi skulle naturligtvis inte skriva dem om vi inte trodde de skulle kunna vara till glädje och ledning för våra läsare.

Comments