Lättpackarträff i Stockholm 17 september

Evenemang Vi gör ett nytt försök att samla det lätta gardet för att titta på prylar och prata lättpackning. En av våra läsare, Gustav Boström, kom i juni med denna tanke. Nämligen att de som har lust och möjlighet skulle träffas en skön kväll på en grön yta i Stockholmstrakten Denfick vi ställa in på grund av att många inte kunde komma just då. Nu hoppas vi det går bättre och att många somriga erfarenheter kan dryftas.
Av Jörgen Johansson
Tanken är att vi skall kunna ha en träff där de som har olika intressanta lätta prylar tar med sig dessa. På så sätt får vi som inte har dessa prylar en chans att klämma på sådant som kanske inte finns i butik i Sverige, eller som åtminstone är sällsynt.

Framförallt vore det intressant om olika former av skydd under, låt oss säga 1 kg per person fanns att beskåda. Men även lätta rygg- och sovsäckar är naturligtvis av av intresse inklusive sådant smått och gott som vedeldade spisar och annat.

Vi kommer att hålla till vid Frescati/Stora Skuggan med början kl 17 och några timmar framöver. Egentligen är det upp till var och en när man går hem. Det är också upp till var och en om man vill äta något eller dricka något när man är på plats. I så fall tar man med sig detta själv. Frystorkat är inget krav, även om det lär finnas frystorkat vin...

Är du intresserad av att delta så anmäl dig till info@fjaderlatt.se. Skriv vilka, om några, prylar som du kan ta med och förevisa. Fast det behöver ju inte vara så att du tar med dig prylar. Det räcker med ett intresse för lättpackning och lätt utrustning.

Comments

  1. Brukar det inte automatiskt skapas en tråd på utsidan där man kan samtala om det som publiceras på fjäderlätt? I det här fallet är det ju intressant att kunna prata ihop sig om samåkning för de som inte bor nästgårds.

    ReplyDelete

Post a Comment