Lättpackarträff i Stockholm 18 juni

Evenemang En av våra läsare, Gustav Boström, kom med en lysande idé. Nämligen att de som har lust och möjlighet träffas en skön kväll på en grön yta i Stockholmstrakten.
Av Jörgen Johansson
Tanken är att vi skall kunna ha en träff där de som har olika intressanta lätta prylar tar med sig dessa. På så sätt får vi som inte har dessa prylar en chans att klämma på sådant som kanske inte finns i butik i Sverige, eller som åtminstone är sällsynt.

Framförallt vore det intressant om olika former av skydd under, låt oss säga 1 kg per person fanns att beskåda. Men även lätta rygg- och sovsäckar är naturligtvis av av intresse inklusive sådant smått och gott som vedeldade spisar och liknande.

Vi kommer att hålla till vid Frescati/Stora Skuggan med början kl 17 och några timmar framöver. Egentligen är det upp till var och en när man går hem. Det är också upp till var och en om man vill äta något eller dricka något när man är på plats. I så fall tar man med sig detta själv. Frystorkat är inget krav, även om det lär finnas frystorkat vin...

Är du intresserad av att delta så anmäl dig till info@fjaderlatt.se. Skriv vilka, om några, prylar som du kan ta med och förevisa.

Ytterligare detaljer kommer så småningom.

Comments