Årets julklapp till den som har allt, och vill bli av med det

Julklappstips Eftersom det är en viktig jultradition att sälja saker passar vi på att påminna om att boken Vandra Fjäderlätt är en utomordentligt trevlig julklapp.
Martin Nordesjö

Det är inte helt lätt att hitta en julklapp till friluftsmänniskan ”som har allt”, så man kanske ska tipsa om att ta bort grejer istället och ge dem Sveriges bästa bok om lättpackning?

Som de ädla konsumentupplysare vi är har vi tagit reda på vad folk tycker om boken, och låter helt enkelt dem berätta:

”Jämfört med Vildmarksbibliotekets andra titlar är Vandra fjäderlätt outstanding, både vad gäller total volym och antal sålda per månad. Jag tror på ett 'julklappsryck' eftersom vi nu har två fantastiskt bra böcker av svenska författare.”
Benny Eronson, Vildmarksbiblioteket

”...många bra tips om hur packningen kan bantas för att få ett mer njutbart friluftsliv.”
Länstidningen i Östersund

”En bok fullproppad med tipsen och den rätta utrustningen, direkt från proffsen. En guldgruva för alla prylintresserade.”
Ica-kuriren


”Tips och råd spaltas upp på pedagogiskt sätt och även med lite glimten i ögat.”

”En sjusärdeles läsvärd bok som bör läsas av alla som ännu tror att det är bara genom slit och släp som fjällvandringar kan genomföras...”
Utsidans recensionsbank

”Vandra Fjäderlätt är ingen kajakbok, men att reducera vikten på lasten ombord i kajaken kan vara viktig. Framförallt när man skall släpa grejerna till och från kajaken.”
Lars Kristian's paddlingsblogg

”Orkar man inte ta med ett helt liggunderlag eller tält, knäar man under tyngden av tandkrämstuben, ska man kanske välja en annan form av friluftsliv.”
Gotlands Allehanda

Comments

  1. Låter otroligt spännande. Den här boken måste jag bara köpa!!

    ReplyDelete

Post a Comment