Kvällsöppet i Stockholm 3 juni - Lättare packning på Säck

Evenemang Från klockan 18-20 den 3 juni har Säck på Roslagsgatan 36 i Kungliga Hufvudstaden öppet för releaseparty och kvällsmingel för alla som är eller vill bli fjäderlätta på foten.
Av Jörgen Johansson

Chefssäcken Emilia har låtit förstå att huvudnumret skall vara att jag sitter och signerar min nya bok Lättare packning från A till Ö. Det närmaste jag kommit en officiell signering av detta slag är TV-bilder på köerna som ringlar sig fram till Jan Guillou. Något säger mig att min kö kommer att vara kortare. Faktum är att jag håller på och mentalt förbereder mig på att ingen kommer att köa, eftersom min mamma bor för långt bort och Martin redan har en bok.

Fördelen med detta är ju att ingen annan behöver känna någon press heller. Det räcker om du kommer dit och snackar lite fjäll och njuter av gratis dricka och tilltugg, så blir jag glad. Just nu går väl jag liksom många andra vandrare och grunnar på sommarens vandring. För min del har det tagit osedvanligt lång tid att landa i något som känns inspirerande, men nu börjar det nog arta sig.

Hoppas att vi ses...

Mer info från Säck och Getout om specialerbjudanden för kvällen
Mer om boken "Lättare packning från A till Ö"

Comments

 1. Jag har tyvärr inte vägarna förbi (bor i Skåne) men har i alla fall beställt en bok på nätet. Räkna in mig mentalt i kön!

  Lycka till!

  ReplyDelete
 2. Intressant, ska beställa vid tillfälle. Tycker att det är bra att nån rör om lite...

  ReplyDelete
 3. Jeg skulle gjerne stått i køen men bor i Telemark i Norge. Boken er bestillt på nettet og kommer alltså savne dina tumavtrykk! Kanskje vi ses på fjelltur, kan jo stille meg bak slik at vi danner en liten kø der!

  Anders

  ReplyDelete
 4. Tack för era uppmuntrande kommentarer!

  ReplyDelete

Post a Comment